Satsa på tryggt företagande

Aros Kapital är ett svenskt finansbolag som funnits på den svenska företagsmarknaden sedan 2004. När man lade grunden för Aros Kapital baserade man tjänsterna på de nya behov som uppstått och fokuserade på att möta dessa med framtiden i åtanke. Företagare i Sverige idag har helt andra behov än för 20 och 30 år sedan, det gäller att man kan anpassa sina finanstjänster efter varje ny kund med sina specifika behov och önskemål. Detta var Aros Kapital banbrytande med då i starten för drygt tio år sedan.

Sedan dess har Aros Kapital cementerat sig som en av de mest pålitliga och trygga finansbolagen i branschen, här finns effektiv hjälp att få med vad man än behöver – när man än behöver den.

Driver du ett företag och önskar mer tid åt de kreativa processerna och mindre tid bland papper, fakturor, kravbrev och oro för att tillräckligt med pengar ska betalas in för att täcka månadens utgifter – då har du allt att vinna på att anlita Aros Kapital.

Vad innebär factoring?

Factoring är ett relativt nytt begrepp i finansvärlden som går ut på att man som företagare säljer sina fakturor till en bank eller ett finansbolag – som just Aros Kapital. Man får på så sätt ut värdet för fakturan bara någon dag efter att fakturan utfärdats och man slipper strul med kunder som inte betalar i tid. Den lilla summa man förlorar på att sälja sin faktura kan investeras i den tid man vinner. För företagare är extra tid för kreativa åtaganden oerhört värdefull.

Mer än bara factoring

Förutom att erbjuda fakturaköp finns det en lång rad andra användbara tjänster för företagare att utnyttja hos Aors Kapital. Till exempel ger man generösa företagslån, man erbjuder inkassoadministration och administration av fakturor för den som inte känner att den orkar/hinner/klarar av att sköta denna – för många – kreativitetsslukande bit av företagandet på egen hand.

Intresserad av att veta mer?

Kontakta Aros Kapital för att veta mer om hur deras tjänster kan vara användbara för just dig, antingen via länken här, eller genom att ringa, eller skicka e-post.

  • Telefon: 031-83 36 70
  • E-post: info[at]aroskapital.se
  • Adress: Johan på Gårdas Gata 5 A, 412 50 Göteborg