Det finns idag inga vanliga sparkonton med en bra ränta och för att hitta den bästa räntan måste man idag vända sig till finansinstitut istället för att använda sig av bankkonton.

Storbankerna har en ränta på sina transaktionskonton på 0 % och deras sparkonton ligger på mindre än en procent.  Jag tröttnade snabbt på att inte få någon ränta på de pengarna jag sparat under en lång tid på mitt sparkonto hos SEB. Där fick jag 0,25 % på mina sparade pengar. Med andra ord så förlorade jag pengar under de åren med en inflation på mer än 0,25 %.

Ni inser säkert själva att spara pengar för att i slutändan förlora på det, inte var själva poängen med att spara pengar. Så jag började googla med avsikten att hitta den bästa räntan för att kunna tjäna så mycket pengar på de jag redan sparat som möjligt. Det var faktiskt inte ett helt enkelt uppdrag.

Den bästa räntan lyckades jag till slut hitta och det var hos ett finansinstitut. Ni kan själva jämföra den bästa räntan hos Bästasparkontot.com som var sidan jag slutligen hamnade på. Där hittade jag all information om de olika sparkonton som finns.

Så gör som jag och hitta bästa räntan hos bästasparkontot.com